Kleine klusjes zijn ook leuk om te doen.

Tijdens het opruimen van spullen en schoonmaken van de serre, kwam Wil op het idee om mijn verjaardagscadeaus eens op te hangen. Van vriendinnen had ik een tegeltableau gekregen van ‘La Virgen del Rocío’. Zij is de maagd van de dauw en augustus is haar maand. Logisch dat ik (jarig in augustus) deze maagd cadeau kreeg. Ik heb wel wat met die reli dingen die in zo grote aantallen in Spanje te vinden zijn. Ik geloof er niet in, ik aanbid ze niet, ik vind het gewoon mooi en leuk om te hebben. Nu werd het dan toch eens tijd om die reli dingen op te hangen.

P1310018

Het was even plakken en vasthouden. Het spul dat we gebruikten om te plakken droogt niet zo snel. Daardoor kon ik rustig aan werken en zorgen dat ze netjes kwam te hangen. Moest ik zelf wel even blijven staan, geduld hebben tot het droog genoeg was om een tegeltje los te laten en de volgende op te plakken.

P1310024

De witte randjes moeten nog weggewerkt worden, maar daarvoor moet Wil eerst een prutje maken van wit cement en zand. Dat heeft die hele muur daar en maakt dat ze straks netjes in de muur verwerkt is.

P1310023

Ach en nu we dan toch bezig waren hebben we meteen ‘San Isidro’ ook maar opgehangen. Hij hangt in de serre, hij is dan wel de beschermheilige van de landarbeiders en boeren toch kan dit tegeltableau niet tegen de weersinvloeden. ‘San Isidro’ was een cadeautje van Wil, geschilderd door Amparo de echtgenote van Emili Boix, onze pottenbakker.

P1310027

Kaarsje erbij, klaar. Toch weer wat leuks gedaan vandaag.

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in Spanje. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s