Het was me de klus weer wel.

Het is op een oor na geveld. De klus is bijna geklaard. Het is eigenlijk klaar. HOERA!!

Jawel, Casita ‘La Pila’ is bewoonbaar. Vandaag zijn we bezig geweest met de buitenboel, maar de binnenboel is klaar. De keuken is geïnstaleerd, de badkamer is gereed voor gebruik. De televisie is in een ruime zithoek met slaapbank en schommelstoel gestationeerd. Die slaapbank is voor het incidentele clubje mensen dat met meer dan twee komt. Voorheen plaatsten we dan een extra bed, maar dat was toch altijd krap en behelpen. Nu met deze slaapbank is een mooie oplossing gevonden voor dit probleempje.

Nu zijn we bezig met het terras bruikbaar te maken en daaromheen planten te plaatsen om het geheel te verfraaien. Morgen (als het niet regent, want dat is de verwachting) ga ik de buitenmuren een aangenaam uiterlijk geven met wat ophangdingetjes. Zondag nog eens naar de rommelmarkt om te kijken of we nog wat leuke dingetjes kunnen vinden en dan, ja dan houden we er echt mee op hoor. Volgende week gaan we een beetje minder gas geven, dinsdag een mooie wandeling in de Rambla Perea. Ik zie (zoekende op mijn eigen blog) dat ik daar helemaal niets over geschreven heb. Nou dat kan dan volgende week mooi, naar aanleiding van de tweede keer dat we die mooie wandeling gaan maken.

Oo ja, jullie willen natuurlijk foto’s van Casita La Pila zien.

De foto’s van buiten, volgen later.

 

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in Casita's. Bookmark de permalink .

2 reacties op Het was me de klus weer wel.

  1. Aad en Gemma zegt:

    Het tweede ziet er perfect uit we hebben de foto’s zitten kijken .Het was wel weer een hele operatie voor jullie en voor de rest komen wij in april wel even kijken met de caravan .We weten alleen nog niet welke datum we denken rond de 7 of 8 April.En wij denken misschien voor ongeveer 3 weken .Hebben jullie dan plek voor ons .Groeten Aad en Gemma van Zeijl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s