De boog kan niet altijd gespannen zijn.

Het klopt, er moet ook tijd voor aangenaam verpozen zijn. Vriendinnen van ons, nodigden ons uit om zondag met ze mee te gaan naar de Kerstuitstalling in Torrevieja. Torrevieja is een nogal toeristische plaats aan de kust. Daar maakt men jaarlijks zoals in veel Spaanse dorpen en steden, een kerstuitstalling. Belen noemen ze dat hier, dat betekent letterlijk: Bethlehem en er wordt echt werk van gemaakt.

Na deze Belen te hebben bekeken hebben we heerlijk aan de boulevard op een terras in ons t-shirt van een biertje genoten tot het tijd was om te eten. Spaanse tijd: twee uur ‘s middags. Na een kostelijke maaltijd in een echt Spaans restaurant, zijn we naar El Raal gereden om daar een levende Belen te bekijken. Daar hadden we ons enigszins op verkeken. We wisten dat die Belen populair was, maar dat we drie kwartier in de rij moesten staan, nee dat wisten we niet. Toch hebben we volgehouden en het was niet voor niets.

Na een heerlijke relaxte dag zijn we weer huiswaarts gekeerd. Het was inmiddels donker maar we hadden het naar ons zin. Vandaag zijn we weer hard aan het werk gegaan om Casita ‘La Pila’ binnenkort af te hebben en aan iedereen te kunnen laten zien. We zijn met de keuken bezig……..

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in Fiësta's, Spanje, Toerisme. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s