Ongegeneerd reclame maken.

Vandaag ga ik eens ongegeneerd reclame maken. Zo af en toe wordt je in dit mooie land namelijk gewoon en toch onverwacht op een cadeautje getrakteerd. We zijn eergisteren namelijk naar de processie van Maria Hemelvaart geweest. Nu zijn we daar wel vaker geweest, dus dat is niet zo bijzonder. Nee, wat deze 15e augustus avond zo bijzonder maakte was het einde. We struinde door de hoofdstraat terug richting de auto. Al struinende kwamen we bij het Plaza de Glorieta waar een groot podium staat en alwaar tijdens de fiestas nogal veel optredens worden georganiseerd.

Deze avond traden ‘Los Parrandboleros’ op. We hebben helaas het grootste deel van het concert gemist, maar kwaliteit laat zich snel kennen. Er werden (ook) voor ons nog twee toegiften gedaan, twee odes aan de provincie Murcia (waar wij dus wonen). Meteen enthousiast heb ik een filmpje gemaakt en alle drie de Cd’s gekocht die ze in de aanbieding hadden.

Het filmpje ga ik jullie niet aandoen, zo slecht van kwaliteit is het. De mannen zijn overbelicht en het geluid is van abominabele kwaliteit. Maar in tegenstelling tot veel dat goed is in Spanje, staan deze mannen wél heel behoorlijk op het internet en wel hier.

Degenen die het leuk vinden, op youtube staat een playlist met meer muziek van deze heren.

Veel luister en kijkplezier!!

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in Fiësta's, Jumilla, Muziek en dans, Spanje en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s