Mary-Anne Goossens is weer gevonden.

Wellicht heb je het gevolgd, er was in het zuiden van Spanje. Zondag is ze herkent op bewakingsbeelden van een winkel in Nerja waar ze op donderdag was. Intussen kwam ook het bericht hier binnen dat de Guardia Civil kennelijk geblunderd heeft, want de vraag om de telefoon van Mary-Anne te traceren is niet bij Telefonica (dé telefoonprovider hier) aangekomen.

Afijn, ze is door wandelaars gevonden in het gebied van de Rio Chillar. En daar ging bij mij een belletje rinkelen. Ik ben er nooit geweest maar, een facebook-vriendin van mij wel. Daardoor had ik al eens gezocht waar dat nou precies is en hoe het er uit ziet. Ze had namelijk gemeld dat ze er heerlijk gewandeld had. Ik heb het gevonden, onder andere op youtube, er staan namelijk nog al wat filmpjes van de Rio Chillar op youtube. Het gebied lijkt wel wat op de Rio Chícamo waar wij nog wel eens wandelen. De Rio Chillar heeft haar oorsprong echter in de Sierra Nevada en je kan zien dat het daar beduidend natter is dan hier. Dit filmpje geeft een goed idee van het gebied waar Mary-Anne zich bevond toen ze gevonden werd. Geen gebied voor een ongeoefende wandelaar die alleen is.

 

Je kan er ook heerlijk badderen en douchen.

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws en politiek, Spanje, Wandelen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Mary-Anne Goossens is weer gevonden.

  1. Paul Provoost zegt:

    De oorsprong van de Chillar ligt echt niet in de Sierra Nevada, Berto, maar in de Sierra Almijara ten N.W. van de Almendron bij Fabrica del Iman, die door (de m.i. betrouwbare krant) El Sur als vindplaats van M.A. werd aangegeven. Ik neem echter aan dat de filmpjes de Chillar betreffen…

    Graag jouw reactie…

    Paul Provoost, Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s