Wat doe je met een kale muur?

Tja, goeie titel. Wat doe je eigenlijk met een kale muur. Dat is nog niet zo makkelijk te beantwoorden. Laat ik eens beginnen met een foto.

Kopie (3) van PICT0002

Het is wel duidelijk hè, die muur (links op de foto) is kaal. Al sinds we hier wonen is die muur kaal. We hebben wel wat ideeën gehad om daar verandering in te brengen, maar die strandden allemaal op zaken als: te moeilijk, onuitvoerbaar, toch niet zo mooi als gedacht, etc.

PICT0012

Dus dan zetten we er maar een muurtje voor.

Kopie (5) van PICT0001

Slim hoor om het ook dezelfde kleur te geven!! Toch maar even wat uitleg tussendoor. Onlangs maakte ik een wandeling waarbij ik langs een oud, reeds lang geleden verlaten huis kwam. Het dak was op de meeste plaatsen ingestort en de muren vertoonde gevaarlijk uitziende scheuren. Echter, onbevreesd als ik ben, nam ik toch een kijkje op de plaatsen waarvan ik dacht dat het veilig genoeg was om er binnen te gaan. Binnen is hier een betrekkelijk begrip want vanaf alle plaatsen waar ik geweest ben kon ik de helder blauwe lucht zien.

Op één van die plaatsen vond ik een plank met een hangconstructie. Ja, wat moet een mens zich daar nou weer bij voorstellen? Wel dat laten de foto’s zo dadelijk wel zien. Het leek me dat het een ding dat mooi te maken moest zijn. Toen ik het vond zat het namelijk nog onder de viezigheid, stof en cement. Toen ik er over vertelde bleek Wil er ook wel voor te porren om iets leuks voor het ding te verzinnen, dus hebben we het opgehaald met de auto en meegenomen naar huis. Onderweg begonnen we al te bedenken waar het een mooie, praktische plek zou krijgen. Na wat discussie en vershillende ideeën is dat dus deze plek geworden. Dankzij de inmiddels tot ongekende hoogte gestegen vaardigheden van Wil, stond de constructie in slechts twee dagen (droogtijd meegerekend).

Kopie van PICT0008

Met wat oude Spaanse gebruiksartikelen, een tafeltje en een afgedankt Christus Heilig Hart beeltenis, ziet het er volgens ons zo vanuit te serre best heel grappig uit.

Kopie van PICT0009

Net als vanuit deze hoek.

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in B & B. Bookmark de permalink .

2 reacties op Wat doe je met een kale muur?

  1. Petra Bruines zegt:

    Jullie zijn net zo creatief bezig als wij , gezellig om te doen en leuk om naar te kijken. Mooi gedaan hoor. We komen het eerdaags wel in het echt bekijken.

  2. Jacqueline Smeets zegt:

    Hallo Berto en Wil. Jullie creativiteit blijft komen. Ook dit is weer een aanwinst. Het duurt nog even voor we het met eigen ogen kunnen komen zien.
    Maar wie weet is er tegen die tijd nog meer te bewonderen.
    Groetjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s