Niet betalende gasten.

Zo af en toe heb je dat weleens, een niet betalende gast. Elke Camping, Bed & Breakfast of Hotel zal het wel eens meemaken. Je hebt een mooie accommodatie en je bent er trots op. Je deuren staan wagenwijd open voor iedereen die zich maar bij jou wil komen vermaken. Alle gasten verwelkom je met evenveel enthousiasme en je legt ze in de watten waar je maar kan.

Zo nu en dan zijn er echter gasten die zich aan alles onttrekken, ze willen er niet bij horen, doen niet mee, nee ze verstoppen zich zelfs, niet willende betalen.

Nou dat lukt hier niet zo makkelijk want ik ken mijn terrein zo langzamerhand als mijn broekzak (die ik momenteel overigens niet vaak aan het lijf heb). Ik heb er afgelopen week weer zo één gevonden, deze heeft zich stiekem een plekje in de schuur verovert, ze heeft een eigen nestje gebouwd en zit nu stilletjes broeden in de hoop dat er straks een gezinnetje te voeden is.

Telkens als ik de schuur binnen kom kijkt ze schuchter, alert, ja zelfs een beetje angstig, maar beweegt zich niet. Zou ik plannen maken om haar het huis (of de schuur, in dit geval) uit te zetten dan verzette ze zich met hand en tand, daar ben ik van overtuigd. Het raampje staat open dus: “vrije toegang” zal ze wel gedacht hebben. Nee ze zit daar nog wel een tijdje, nou vooruit voor deze keer dan maar. Waar zou vader eigenlijk zijn? Die heb ik nog niet gezien.

PICT0003

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in B & B. Bookmark de permalink .

2 reacties op Niet betalende gasten.

  1. je vader zegt:

    Leuk bezoek, maar weet je ook a=wat voor vogeltje het is. Daar ben ik altijd benieuwd naar. groetjes

  2. Petra Bruines zegt:

    Als ze niet meer gewenst zou zijn (ik weet wel beter) stuur ze dan maar naar ons toe . Wij zullen de poezen buiten hun bereik houden ,en genieten van weer zo’n natuur wonder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s