Een aangename verassing.

Soms komt een mens voor verassingen te staan en soms zijn dat dan ook aangename verassingen.

Vorige week dinsdag hoorden we (toen we de meloenen, komkommers, tomaten en paprika’s aan het inspecteren waren) een auto aankomen. Wij horen dat bijna altijd want het is hier doorgaans heel stil en het geluid van een auto valt dan gewoon op. Het bleek een Nederlandse auto te zijn en hij draaide onze weg op. Het waren mensen die wel bij ons wilden kamperen. Nou dat kon want we hadden de kampeerplaats vrij.

Hij bleek een kunstschilder te zijn die zijn vakantie onder andere besteed aan het aquarelleren van berglandschappen. Nou dat kan hier goed want er zijn bergen zat.

Ze zijn een weekje gebleven en dat was een gezellig weekje. Het bleken ontzettend leuke mensen te zijn met wie we veel hebben zitten kletsen over van alles en nog wat. De kinderen en de wereldpolitiek zijn zo ongeveer de uitersten die de revue gepasseerd zijn.

Vandaag vertrokken ze en we kregen één van de aquarellen die hij hier gemaakt heeft. Een ontzettend mooi schilderij, van een uitzicht vanaf ons terrein, dat we zeker gaan inlijsten om het vervolgens een mooie plek (uit de zon) in ons huis te geven.

We zijn dus nu in het bezit van een echte ‘Piet de Ridder’. Achterop heeft hij geschreven: “Voor Wil en Berto, na een perfect verblijf”. Nou een mooier compliment kunnen we ons niet wensen!!

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in B & B. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s