Even bijpraten, uh –schrijven.

Het is al weer even geleden dat ik iets geplaatst heb op het blog en het wordt dus hoog tijd om weer een update te schrijven. De afgelopen weken is het erg mooi weer geweest hier en we zijn dus veel buiten bezig geweest. De groentetuin komt al aardig op orde. De uien groeien of het een lieve lust is en de meloenen, courgettes, tomaten, paprika en komkommers staan er florissant bij.

Vorig jaar hebben we weer een aantal fruitbomen gekocht waaronder een boompje waarvan ik mij nog stellig herinner dat Wil zei dat ze dit lekkere vruchten vond en dat ze die dus wilde hebben. Laten we nu toch vergeten zijn welke vruchten dat zijn. Afijn, gedurende de vorige zomer heb ik het in leven weten te houden en nu groeit en bloeit het heel uitbundig. De bloemen lijken nog het meest op enkelvoudige rozen.

We zijn erg benieuwd naar de vruchten. De eerste vruchtvorming is al begonnen en dus valt er in de toekomst vast nog wel eens iets over dit boompje (dat meer op een struik lijkt) te schrijven.

Met het mooie weer is ook de bouwlust van Wil weer ontwaakt en ze heeft een afdakje voor een gasbarbecue gebouwd en een picknicktafel zodat er ook in de buurt van de BBQ gegeten kan worden. Ik plaats geen foto’s van de bouwactiviteiten want natuurlijk doen we dat met het mooie weer in ons blootje. En als ik die foto’s plaats krijg ik van microsoft weer op mijn kop en worden de foto’s toch verwijderd. Van ongeklede tafels en barbecues zeggen ze niets dus die zet ik er maar wel op.

Nou ontsnap ik natuurlijk ook niet aan de bouwactiviteiten van Wil. Omdat er nog wel eens iemand de weg verwart met ons terrein en dus ons terrein oprijdt terwijl hij/zij daar niet moet zijn, heeft Wil twee pilaartjes neergezet, die ons territorium moeten afbakenen. Maar ja, pilaartjes zijn wel erg kaal zonder iets er op. Er werd dus een blok cement gegoten met de vraag of ik er een beeld van wilde maken. Dat is niet heel erg moeilijk, want dat beeld zit al in het blok, je hoeft het er alleen maar uit te halen. Ik doe dat graag en dit was de eerste die ik hier in Spanje heb gemaakt. Ik hoop er nog meer te maken. In elk geval moet ik er nog één maken voor het tweede pilaartje.

Links in wording en rechts klaar.

Komende week ga ik de volgende maken, die moet in opdracht van Wil ook abstract zijn. Ik ga echter wel proberen iets geheel anders te maken dan deze.

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in B & B. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s