Massage.

Sinds kort hebben we contact met een naturistische masseur, John die bij ons aan huis komt masseren. Hij doet allerlei massages van remedial (intensieve, diepgaande massage) tot ontspanningsmassage.

Hij woont met zijn vrouw sinds 7 maanden in de buurt van Alicante, na een avontuur in Bulgarije. Hij masseert reeds 22 jaar nadat hij eerst daarvoor zijn papieren heeft gehaald.

Wij werden getrakteerd op een demo om te bepalen of hij het goed genoeg doet om het ook aan onze gasten te kunnen aanbieden. Gisteren was het zover en wij zijn erg tevreden over zijn massage. We kregen beiden een remedial massage en voelden ons nadien heerlijk ontspannen en vrij van knopen . Mijn rug was weer helemaal vrij van pijn, na een dag hard werken in de groentetuin. Kortom, hij mag wat ons betreft aan onze gasten, zijn diensten aanbieden.

Een paar foto’s:

Tja, hier stonden dan die foto’s. Helaas kreeg ik binnen een paar uur een mail van microsoft customer support dat ik deze foto’s binnen 48 uur wegens "nudity" moest verwijderen. Anders zou mijn acount gesloten en verwijdert worden. Dat wil ik natuurlijk niet. Ik laat het er niet bij zitten want dit zijn normaal naturistische foto’s zonder enige seksuele lading. We zullen zien hoe ze reageren en ik zal daar dan ook verslag van doen.

John heeft zijn eigen website (engels) waar alle mogelijkheden op een rijtje staan.

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in Health and wellness. Bookmark de permalink .

2 reacties op Massage.

  1. twis zegt:

    Hi, naturistische massage lijkt me fantastisch! Zijn de foto’s nog ergens te bekijken?

    • John is nu geen masseur meer hier. We hebben nu een masseuse die Margo heet en veel, heel veel beter is dan John. Foto’s plaatsen we niet, want dat heeft dan weer van alles en nog wat met privacy te maken van degene die gemasseerd wordt. Maar kom gerust langs voor een verblijf mét massage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s