Feliz Navidad

Nadat de Sint weer veilig is teruggekeerd uit het koude, natte Nederland en weer warmpjes in Madrid verkeerd, is het ons geoorloofd om weer aan Kerst te gaan denken. Na het bouwen van de Serre was het besluit snel genomen om daar de kerstboom op te zetten. Niet voor niets is de serre volgehangen en -gezet met kaarsen en olielampen. We houden van warm levend licht. De kerstboom is daarbij een welkome aanvulling in de donkere dagen voor kerst.

Nu valt het met dat donkere wel mee in Spanje, want hier schijnt nog dagelijks de zon en pas om een uur of zes ‘s avonds wordt het donker. Om sfeerfoto’s te maken moeten we dus even geduld hebben.

En dan moet er natuurlijk nog het één en ander aangestoken worden. We hebben welgeteld negen kaarsen en drie olielampen, permanent in de serre staan en voor de kerst is dat aantal nog even uitgebreid met wat extra kaarsjes en lampjes.

Het ziet er gezellig uit, vinden we zelf.

 

 

 

 

Na het maken van deze foto’s hebben we nog heerlijk zitten genieten van ons lichtspel met een rustig muziekje, een goed boek en een glas heerlijke wijn. De zeldzame boer die ons huis passeert kan ook mee genieten want ook van buiten ziet het er hartstikke leuk uit.

Een prettige tijd toegewenst allemaal.

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s