Spanje en het internet.

Als je dit leest, ken je de zegeningen van het internet. Je bent namelijk al surfend op het internet bij dit blog terecht gekomen. Als je de voordelen van het internet benut kan dat je het leven een stuk gemakkelijker maken. Niet alleen vrije tijdsbesteding is mogelijk maar ook winkelen, contact leggen met anderen en informatievergaring zijn voordelen die het internet biedt. Maar ik preek voor eigen parochie, deze inleiding heeft een reden.

Onlangs was mijn echtgenote op het internet aan het zoeken naar “dieren in Spanje”. Ze kwam daarbij terecht op een site van een Belgisch stel dat sinds 2003 in Spanje woont. Deze mensen hebben een Nederlandstalige site gebouwd met informatie die heel handig is voor Nederlandstalige extranjero’s, het Spaanse woord voor allochtonen.

Er staat informatie op die site over van alles en nog wat. Van telefoneren tot gezondheid, van wonen tot pensioenen en van verzekeringen tot eten. Het is er allemaal te vinden en de site word nog altijd uitgebreid en aangevuld.

Ik zou willen dat ik deze site kende toen ik bezig was mijn rijbewijs te vernieuwen want ze hebben een volledige gebruiksaanwijzing geschreven hoe en waar dit te doen. Het zou me een heleboel gezoek hebben gescheeld. Van die gebruiksaanwijzingen hebben ze er een heleboel op de site gezet. Ook de problemen die je kan tegen komen bij keuzes die je maakt leggen ze in heldere taal uit. Het is kort gezegd gewoon een heel erg handige site die ik meteen in mijn favorieten heb gezet.

Dit is de site: http://www.leveninspanje.es/index.html

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in Computers and Internet. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s