Casita’s de inrichting 10

Ik had gehoopt dat ik niet meer dan een paar berichten aan de casita’s had hoeven wijden. Dat had namelijk betekent dat het allemaal voorspoedig en vlot was verlopen. Gelukkig wordt dit het op één na laatste stukje over de bouw en inrichting van de casita’s.

Deze week hebben we ook weer besteed aan het verhelpen van de blunders van Trevor. als volledig gekwalificeerd loodgieter had hij de afvoer niet af laten lopen maar op laten lopen. Dat moest dus afgebroken worden en vervangen zodat er geen verstoppingen zouden ontstaan tijdens gebruik. Gelukkig hebben Mark en Michael ons hier uitstekend bij geholpen. Telkens als ze iets gedaan hadden riepen ze ons om getuige te zijn van de test. Dat betekende vaak heen en weer lopen voor ons maar is te verkiezen boven de verhaaltjes van Trevor dat hij alles getest had en later bleek dat het gewoon niet klopte.

Gisteren is het allemaal afgekomen. Omdat we nog geen boekingen geaccepteerd hebben voor dit huisje, hebben we besloten rustig aan te doen met het inrichten. Gisterenmiddag zijn we dus eerst naar vrienden gegaan voor het bezichtigen van hun nieuwe huis waar ze onlangs zijn gaan wonen. We hebben er een gezellige middag gehad en hebben er ook nog een goed zittende bank aan overgehouden. Wellicht zetten we onze oude bank op één van de kamers.

Vandaag hebben we de eerste hand gelegd aan de inrichting van Casita la Pila. Het bed in elkaar gezet, tafel en stoelen neergezet en de deur van de koelkast omgezet zodat die in de handige richting open gaat. Morgen maken we het allemaal af en ga ik een nieuwsbrief uitsturen met een openingsaanbieding.

Ik zal morgen ook wat foto’s plaatsen van Casita la Pila.

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s