Nieuwe onverwachte gasten op Casa de cinco Hermanos

Natuurlijk zijn we momenteel volop in bedrijf en het is een komen en gaan van gasten. De meeste gasten boeken een kamer bij ons. Zonder uitzondering zijn de gasten enthousiast over de rust, ruimte en voorzieningen in en om Casa de cinco Hermanos.

Iedereen die aankomt is verbaasd door de stilte en het weidse uitzicht. Er is echter een tweetal ongenode gasten die nogal luidruchtig zijn en onbedaard rondfladderen en kwetteren als of het een lieve lust is. Ze drinken uit het zwembad zonder zich af te vragen of dit wel geoorloofd is. Als de deuren van het huis open staan komen ze ongevraagd binnen en maken daar veel kabaal. ‘s Avonds komen ze pas tot rust, maar ze leggen het moede hoofd niet te ruste in een normaal bed, ze slapen onder het afdak. Ze gaat vroeg te bedde, want zonsondergang is hun bedtijd.

Wij zitten dan met gasten te eten onder het afdak en verbazen ons over hun slaapplaats. Ze zitten gezamenlijk op een balk onder het afdak en slapen ongestoord door ons gezellige geklets. Zelf de flits van mijn fototoestel verstoord hen niet want ze slapen rustig door.

Het zijn deze twee zwaluwen waar ik het over heb en vormen als paartje een welkom stelletje, gespreksonderwerp en zijn een vermaak om naar te kijken.

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s