Casita’s de inrichting 2

Nadat gisteren onze gasten vertrokken, ben ik inkopen gaan doen voor de binnenkant van de casita’s. Keukenblokken, deuren, hout (voor de binnenwanden), douchecabines, heel veel pijpleidingen en nog andere toebehoren heb ik ingeslagen. De hele middag was ik hiermee bezig want de beste zaken voor deze aanschaffen zijn helemaal in Crevillente te vinden (zoek maar op waar dat is). De juffrouw aan de kassa van het Brico-Depot was niet blij met mij. Ik zorgde dan wel voor een enorme omzet maar ook voor veel lastig werk omdat we alles op twee karretjes hadden geladen. Het was een hele puzzel voor haar en het kan best zijn dat ze iets vergeten is af te rekenen.

Vandaag is Trevor begonnen met het opbouwen van het geheel in Casita del Carche. Ik heb hem waar ik kon geholpen maar nu hij met de waterleiding is begonnen heb ik de tijd om dit stukje te schrijven. De douche is opgebouwd, de geiser hangt en een deel van het keukenblok is gebouwd om alle maten goed te kunnen nemen en de waterleiding op de juiste plek te monteren. Ook de wasbak voor de badkamer die we in Nederland gekocht hebben, hangt. Ik ben benieuwd \wat er morgen allemaal staat te gebeuren.

Een paar foto’s om een impressie te geven.

De tussenwanden moeten natuurlijk nog geplaatst worden. Op deze manier heeft Trevor veel werkruimte en kunnen we goed bepalen waar de tussenwanden moeten komen zodat er voldoende ruimte in de badkamer is om je te bewegen.

Over Berto Zirkzee

Trotse eigenaar van een Naturistische Bed & Breakfast in Spanje.
Dit bericht werd geplaatst in Casita's. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s